Si Bazylio

Hallo, well  this time i would like to tell you about my little mister behaviour .. ( jarang jarang kan bok gue share and cerita2 tentang si Bazyl hihihi )

DSC02423Now Bazyl like to sleep anywhere ( since his stop sleeping in his crib , i’ll tell the story more about it later ) of course with his favorite mickey cs pillow. ps : its tough to make bazyl take his afternoon nap now ( zzzhhhhhhh jatah me time berkurang -___- )

DSC02429Now bazyl likes to show off his teeth eventhough nobody asked!!!  so when i called his name the first thing he would do is show us his teeth .see…look at his face! weird and funny mimic at the same time :p

DSC02266

bazyl also like to squat now yessss still with his teeth (thing).. :)))

DSC02448

Bazyl always curious with mama’s  chips and likes to grab it from the table and trying to open it!! it happens every single day !!! pantang mundur dia  -___-

DSC02337

Ahaaa..somebody is trying to take mama’s afternoon snack!! okey first it was chips now its my cake. baaaazzyyylllllllll … !!

DSC02452

bazyl likes to climb to the table and mess everything in it!!

photo(1)

now every breakfast time is always drama, he’s never finishing his cereal or milk . just wanna go out and chasing cats or dog ( emaknya kan takut sama doggy -__- )

photo

Coloring makes him happy :)(  emaknya juga happy doongg *siul siul* )

photo 1

And you ..yess you, our lovely little mister are killing it!! always stealing mama&papa’s heart the way you are.  thank you for your smile, funny-brave attitude, and also your bright spirit. and we love you so bad

29 thoughts on “Si Bazylio

  1. Hihihi bakal asik amat tdr di lantai juga bisa. Emma juga udah gak suka tidur di crib tp yang ada maunya tdr di ranjang kita. :p

    Itu bakal pengen makan kerupuk tuh… Mamanya pelit ya gak bagi 2… Hahaha

    • hihi jadi empil2an yaa ama mama papanya man , tinggal kite aja ngalah ama anak :)))
      iya krupuk si bazyl doyan banget man, emma juga ya? tapi agaknya anak2 emang doyan krupuk kali ya

    • iya mba aku takut kalau sama doggy, kucing si nggak. secara tetangga depan punya kucing banyak plus anjing. kalau pagi suka pada keluar2 gitu and berjemur. nah bazyl suka banget ngeliatinya -____-

  2. Anak cowoq emang gitu, ga bisa diem😛 Cot/cribnya ga bisa dirubah jadi single bed kecil gitu ya Nis? Dulu my boys juga gitu, ga mau tidur di cot lagi krn uda bisa manjat kluar. Untungnya kita beli cot nya yg bisa dirubah jadi single bed kecil gitu, jadi lumayan sampai 4 tahunan mereka tidur di bed itu sebelum pinda ke real single bed 🙂 Btw bsjunya bazyl sama dengan my hots, barong top…enak buat tidur ya.

    • Huhuhu sayangnya gak bisa mba.brati emang anak cowo senengnya manjat2 yaaaa ahahahaha. Pusing emaknya. Sekarang the boys masih gak bisa diem gitu gak si apa fasenya udah lewat or skrg lebih kalem?

      Iya bajunya bazyl baju barong gitu semriwing kan klo dioake siang2 . Akuoun nyetok bbrpa biji hihihi. Nyaman dibadan ;p

      • Sekarang ya lebih kalem, kalo lagi main game doank😃 Kalo ga main game, ya biasanya manjat2 pohon, kejar2an sama anjing kita, jungkir balik…gitu dweh, pusing ngeliatnya. Welcome to the club, darl😘

      • Mwahahaha, di rumah miskin ponakan Nis. Maklum pada telat nikah pleus telat ber anak semua :lol:. Yang ada sepupu aku tuh masih ada yang SD. Oya mayoritas cewe pulak, miskin cowo. Makanya pengen uwel uwek Bazyl jadinya 😀

Comments are closed.