Happy Fathers day…Chicco :)

Happy Father’s day …Chicco !!

Processed with VSCOcam with c1 preset IMG_3456_Fotor IMG_4299_FotorDear Chicco,

You’re so much more than just husband. you’re my partner in life.you’re the great father for Bazyl. and am grateful for you who can understand the importance of Β roles as a father. I’ve watched you everyday that i can see you loved him more that you could ever show. i know its not easy..but you’re a fabulous father and thank you for being you!

oh, i love this man dearly! once again..HAPPY FATHER’S DAY Β πŸ™‚

5 thoughts on “Happy Fathers day…Chicco :)

  1. Happy belated Father’s Day to your hubby, Nisa….hope you and Bazyl spoilt him rotten on this special day!πŸ˜‰πŸ˜›πŸ˜€

    Niiiis, knapa ya cuma blog kamu aza yg ga perna muncul kalo ada postingan baru ya? Pdhl uda follow juga. Binguuuung…. Blog2 yg lainnya selalu muncul thu kalo ada postingan baru. Dulu waktu kamu blom di SF masih suka nongol, tapi sekarang sama sekali ga…oh la la😳😳

    • thankyuu sexy momma !! πŸ™‚ happy fathers day juga buat papanya the boys πŸ™‚

      oh la la banyak juga yang protes tentang masalah gak nongol di TL temen blogger lain mba ahahaha. aku gak ngerti deh. dah kutak-ik wp tapi kayanya no prob. 😦

      • Hahaha…papanya the boys yg mana nih, Gerard Butler atau Bradley CooperπŸ˜›πŸ˜›πŸ˜›πŸ˜πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ™ˆ Disini, Father’s Day-nya bulan September darling, lain sendiri, kalo Mother’s Day sama bulan JuniπŸ˜€

        Eh Nis, coba liat di dashboard wordpress, ke setting terus ke Reading, scroll down sampe nemu Site Visibility nah pilih yg paling atas Allow Site Engine…jgn click yg I would like my site to be private… kali aza gitu ga sengaja kepencet ituπŸ˜‰ Kalo uda jgn lupa scroll down kebawah dan Save, kalo ga ntar balik lagi yg sama. Maybe, this will solve otherwise…πŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆ πŸ˜€ xx

Comments are closed.