Brunch , Art , Under The Harbor Bridge :)

batch_5IMG_5187Watch out for the long title and lotsa photos, hah! But that’s what we did on Sunday. We had our brunch at Kirribilli. The reason is we wanted to check out  Anvil Co. Its a 5 minute ride on the ferry from Circular Quay to Kirribilli. The place is at the Kirribilli wharf so when you get off from the ferry, its just right there! You’ll notice an establishment so small that it’s like a rustic sailor’s cabin.  The food was tasty. I ordered the Something Sweet (ricotta, crumble, ginger maple syrup and baked rhubarb on sourdough) – delicious!! Bazyl love it too. Chicco was also happy with his menu, the Buttered Arabian Eggs and latte. We’ll definitely return.

batch_5IMG_5403_Fotor_Collagebatch_5IMG_5238

batch_5IMG_5233

Next we spent a lovely of couple hours at the Museum of Contemporary Art. It was Chicco’s idea to visit the museum because there was an exhibition by Chuck Close (one of the America’s best visual artist). And we also enjoyed the museum’s other collections while Little Mister was sleeping.

batch_5IMG_5401

batch_5IMG_5308_Fotor_Collage

batch_5IMG_5272

batch_5IMG_5260batch_5IMG_5271

batch_5IMG_5311batch_5IMG_5296

batch_5IMG_5314batch_5IMG_5400wefie in front of this lines was part of ART too ;p

Later that day we continued by strolling around The Rocks Market, its one of Sydney’s greatest. This is a great weekend destination. I suggest you to come here when you are in Sydney. Then we end up spending the rest of the time at the Harbour bridge and Dawes point.

batch_5IMG_5333

batch_5IMG_5391batch_5IMG_5405

Pheww!!! And thats about everything. Sorry for the many pictures but I couldn’t be bothered splitting it up into several different post 🙂

38 thoughts on “Brunch , Art , Under The Harbor Bridge :)

    • Aiihhhh tersipu malu dipuji teteh!! cubit gemes

      Ahahahahah iya sebnernya enakan gitu ya klo minggu sarapanya buryam or nasduk or lonsay . Es teler ganti es teh manis juga dah nikmattt Teh T_T

      • Jangan dicubit dong… Sakitnya tuh disiniii… hihihi

        Teh botol dingin…hhmmmm…

        Tapi beneran modelnya cuantiik deh… *bukan basa-basi..cateet..dan jangan dicubit lagi..nanti teteh nyanyi lagi “sakitnya disiniiii…uwoo..uwoo.. 😁😁😄😄

  1. Serunyaaaaa. Berbudaya sekali ya Nis di sanaaaaa. Di sini mah kurang.
    Manalah kotanya juga cihuy. Etapi di sini banyak spot menarik juga sih sebenernya, asalkan gak macet ama gak banjir aja ya 😀 Ihikk..

  2. Lovely Sunday you had, Nis! di Kirribilli ga mampir ngetok2 rumah si Prime Minister Nis, sapa tau sekalian diajak high tea gitu hehehe… Dulu, kita perna jalan kaki nih dari Woolloomooloo sampe ke Kirribilli loh Nes, giling aza si Mister… untung pas winter jadi ga garing kepanasan! Museum of Art nya bagus ya, aku blom perna kesana.

    • wkwkwkwkwkwkwk ajigileee ngetok2 minta wedang jahe gitu ya Mba trus bilangnya enterwind gegara kena angin laut kebanyakan foto2 di harbor ;p . yang ada ditembak security nya.

      ya ampunnn woloomooloo kan mayan jauh mba. iyalah klo pas summer disuru jalan yang ada modaarrrrr ahahahaha

  3. Pingback: A Little Video/film : Brunch , Art , Under The Harbor Bridge :) | NisadanChicco

  4. nah. aku kapan itu mau ke Kirribilli yg kata mbak Camel (yg bisa liat Harbour Bridge) tapi nyasar ke Kirribilli yg kayaknya kamu maksud di postingan ini 😆 I spent only 12 minutes there (dan iya ada cafenya, looks lovely– kecil dan manis…. tp wkt itu udah tutup) while waiting for the ferry to come back to the wharf so I could go back to Circ Quay 😆

Comments are closed.