Blogger Award : “Sisterhood Of The World” & Some Questions :)

wpid-wp-1416654845746What a lovely surprise to see my blog get this prestigious “Sisterhood Of The World” award from blogger Adhya. It has been such a pleasure to share the pieces of my life into this blog. And from this blog I have made friendships with the blogging community both online and offline!!

Thank you again Adhya, thank you for this award and sorry it took me a bit long to post it into my blog. For those of you wanna know Adhya close up, you can check her blog at https://adhyabloq.wordpress.com. She is happily married and living in Rome, Italy with her husband.

And these are my answers from your question, Adhya :

  1. How would you describe yourself?Β  I’m fun, outgoing, but can be shy at times, sensitive and moody ;p
  2. If one day you randomly wake up and realize that your whole life was just a dream, what would you like to change? I believe everything happens for a reason. If I get a chance, I would take it. If it changes my life, let it be. Nobody said life would be easy, they just promised it would most likely be worth it
  3. What is the first thing you see from a man? The look !! ;p
  4. How many pairs of shoes do you own? Back when I was in Jakarta I have almost 40 something shoes (incl sandals) but nowadays I only have 12 😦
  5. Which is more important to you, your Twitter account or your Blog? My blog!! Like I mentioned before, I blogged since 2007 till now. its been a part of my life. I don’t use twitter anymore except to publicize my blog to bring readers to this blog
  6. What is the most embarrassing moment you have experienced? All of my life I’ve been in so many experiences but the most embarrassing moment was being treated in a racist way. Another racist experience hit me last week when Bazyl and I was in the bus. I was being humiliated and all the people in the bus just stared and did nothing about it:( hopefully I can share a bit about the story here in my blog.
  7. Small town or big city? Why? I love the Big city. Simply because there are so many opportunities and I Like to experiences all of that. I love things in the city like museums, the mall (*halaahhh) , the food, the entertainment. For me its just more fun.
  8. Pizza or pasta? Pasta!! lebih kenyang ahahahahaha
  9. When you were little, what did you want to be when you grew up? A Rockstar ! I’ve mention it before HERE πŸ™‚
  10. Murder Mystery or Comedy show? Murder Mystery. So many surprises from it because people love puzzles and people are puzzles.

well thats a wrap for all of the question. I would not tag anyone for this award. I hope you don’t mind ya neng geulis πŸ™‚

Advertisements

18 thoughts on “Blogger Award : “Sisterhood Of The World” & Some Questions :)

  1. Ikut sedih Nis buat perlakuan rasisnya. Gak nyangka ya sekarang dan di sana masih ada yang rasis. Btw jumlah koleksi sepatunya mengagumkan! Hihihi

    • IYa Dan..gak disangka juga. makanya buat mood gaenak belakangn ini jadi males ngapa2in. ntar kalau udah enak moodnya mau share diisni. thank you Dan πŸ™‚

  2. Whaaaa? another racist thingy?? huhuhu…
    apa kabar aku yang pake jilbab kalo tinggal disana ya?
    kayaknya mendingan di SF ya mba nis? seinget aku waktu mba disana gak pernah share kalo dapet perlakuan racist, kalo di syd kok sering bener 😦

    • waktu di SF aku pas baru awal2 datang juga sempat Dis ahahaha. tapi gak sama org amriknya orang rusia gitu. mukaku yang gampang di bully kali ya ahahaha jadi kena lagi deh. jangan sampai km kena lah Dis. mungkin kemarin aku aja lagi apes. cuma yang buat sedih kenapa harus ada Bazyl aja si. klo sendirian mungkin aku masih cuek bebek huehehe

  3. Smooches for the award, lucky you😘😘 Sama dong aku juga lebih suka mystery daripada humorπŸ˜€ lebih suka pasta daripada pizzaπŸ™Œ

  4. terima kasih nissa suda capek2 ngerjain pr nih, maaf ya kalau merepotkan jadi gak enak,hehe
    btw saya juga pernah tuh dapat perlakuan rasis disini, dan juga sama waktu dalam bus karena saya pake jilbab dan waktu itu lagi summer trus saya dikatain, “diluar sangat panas tapi ada orang yang masih menutup kepalanya, apa dia tidak merasa kepanasan”, dan sudah pasti kalimat itu ditujukan kepasa saya, orang cuman saya doang yang pake jilbab dalam bus itu hiks, (btw ini termasuk rasis gak sih?),hehe

    • iihh aku yang gaenak ini kelamaan nerjainya ahahaha. maaf ya Adhya πŸ™‚ tapi aku senang kok dapat award gini hihih

      whoaa i feel you , gak enak banget ya diperlakuin gitu. semoga jangan sampai kejadian lagi dikamu. *pelukkk

Comments are closed.