Our life lately

batch_5IMG_5542

A few weeks ago we spent our Saturday at Little bay beach (still not very known beach). The place is in the back of a golf course. Like I mentioned before in my Instagram (@qyusha) its a perfect calm beach for the whole family. The water is as calm as a lake so I don’t mind watching bazyl swimming and splish splash in the water by himself. Its just a laidback vibe in comparison to Bondi, Bronte or Coogee beach. No crazy wild wave yet the view is so beautiful.

batch_5IMG_5649We went to Downtown/Town Hall to watch the Chinese New Years Festival. The festival was great, a lot of fireworks and good attractions from the lion dance or barongsai. And before we head back home we went to Westpoint to see the Lanterns of the Terracotta Warriors.

IMG_5694-sideI got my “me time” watching Fifty Shades of Grey with my dear friend, Mba Dewi who actually is a good friend of Β Mba ria/Ohdearria . The movie was so boring and so slow. A good thing about this movie besides the soundtracks was the popcorn that I ate… ;p later that night we had a good time during our din din, chit chat about a girls thing. what fun night !!

 

IMG_5744-side

Oh look at this cute photos of Mr.Bazyl. Last week during his time in Playgroup, suddenly he grabbed a guitar and hopped onto a stage and gave a little performance with a song “twinkle twinkle little star”. I was so surprised! Definitely I’m a proud Mama!! He’s gonna be a Rock star !! And the other day, he wore a firefighter hat during his free play time at the playgroup. He said “mama..mama uuk aw atrol ya (mama mama look paw patrol). Paw Patrol is one of his favorite cartoon.Β  I love this boy so so MUCH πŸ™‚

 

IMG_5552-sideFarewell summer, we spent our time a lot in the pool, just because we don’t wanna miss the chance to see Mr Sunshine while (still) shining so bright. Hell yeah its 35c. It was so damn hot!!!Β  I will miss summer so much..pools, maxi dress, sandals. And Hallo Fall πŸ™‚

image2(1)-side

And those yummy food was made with love by me ahahaha and I ate it all by myself. “Pesmol ikan pedas & Ayam penyet sambal terasi” HEAVEN!! You have no idea how much heat I can handle, Hah ! ;p

 

IMG_5564Last but not least…dua lelaki kesayangan ini yang suka buat pusing kepala dan sekaligus ngangenin!! I love themΒ  till it hurt!!

20 thoughts on “Our life lately

  1. banyak kegiatan berenangnya ya, kesempatan maen2 aer sebelum summer berakhir πŸ™‚
    btw makanannya ya ampun nisa pinter banget masak, aku iri,,, πŸ˜€

    • iya Adhya mumpung masih panas aka anget walau airnya dingin buanget!! puas2in. walopun ini udah mulai sejuk suhunya kalau sore. gak jagooo ini juga masaknya sembari pelototin resep hueheheheh. km juga jago masak kan yaa..buktinya bisa buat nasi kuning hihihi

      • nasi kuning perdana dan terakhir gak pernah buat lagi,,hahaha, kalau kamu lebih jago nis, masaknya yang susah2 gitu, kalau aku pasti sudah menyerah πŸ™‚

  2. Langsung berencana malam ini buka pake sambel trasi sama tahu goreng, plus besok jadwal ke pasar pengen beli ikan buat dipesmol *banyak pengennya kalo masalah makanan hahaha

    Bazyl emang TOP 😍😍

    • Hehehe iya mba enakkk. Ati2 bakar terasinya ntar tetangga complain hueheheeh. Duuhh aku klo inget cerita mba deny ngakak langsung deh ih ;p

      Iya klo makanan tuh kita suka latah ya mba hihihi. Selamat berbuka puasa πŸ˜‰

    • iya we had fun night , rencana mau ketemuan lagi tapi ribet atur jadwal secara aku yang free mba dewi yang kerja dan sebaliknya ahahah. nyanyi ala2 mba suara dimana lirik kemana ;p

  3. Pantai nya sepi ya. Jd enak main disana ya.

    Yg di festival itu tadinya gw mau tanya kok org org pada pake topi merah ternyata itu Lanterns warrior nya ya hahahaha

    • Iya Man pantainya ini emang agak nyempil jadi belum banyak yang tau. cocok buat anak2 kecil berenang. huehehe iya Man..itu lantern warrior keren kalau malam karena ada lampunya jadi warna-i.

    • ahahaha iya ya Manda, padahal sebenernya biasa aja ya ada yang biasa ada yang kinclong. mungkin karena faktor lingkungan orang2nya dan udara kali yaa ;p.. sini dong main biar kopdar

Comments are closed.