4 Years Of LOVE !!

4YearsofLOVE5-edit

Today, Chicco and I celebrate our 4 years of marriage!!

We met around March/April 2010 and it feels like not so long ago, like it was yesterday. Never thought in my mind that I will madly in love with this amazing man! I swear God that he never been my type, but here we are, all these years later with Bazyl coming into our life makes everything in our life more beautiful.

Marriage takes hard work, its like a rollercoaster ride but doesn’t mean its not worth it. I love Chicco more than he knows. I think its the best thing to happen in my life. It’s weird that after years and years, as new challenges come, and new amazing-crazy-things happening, I just find myself with a new-found-love for him. For us! It’s never the same but its getting better and better. There are different term of our love.Β All beautiful on their own right.

Chicco my dear, thank you for everything. We laugh together, cry together, fight, make up and will share many more precious moments in our life. I just love being stuck with you. Still madly in love with you and by the time I write this I just miss you so much till hurt. Even though I’m not the typical romantic type but I do miss you every minute of every day. I just cant wait to see you again, soon! Meanwhile, your crazy-bitcy wife just wanna say happy 4 years of (love) wedding anniversary from the bottom of her heart !!!

 

 

I LOVE YOU, Chicco !!!! always have always will …

Ps : our love story can read in Here

 

 

 

74 thoughts on “4 Years Of LOVE !!

  1. Happy anniversary ya Mbak dan Mas, semoga semakin mantap menjalani tahun-tahun selanjutnya dalam cinta dan kasih sayang yang terus terajut rapi, dan langgeng sampai seterusnya :)). Kalian keren sekali, di foto itu juga tatapan penuh cinta itu satu sama lainnya kuat banget :)).

  2. Nisaaaa kamu romantis banget sih πŸ˜€ . Happy anniversary ya semoga berbahagia selalu. Aku juga 4 thn 20 juli lalu πŸ˜† .Btw pernah ga sih kamu kesel banget banget sama pasangan trus bgm ngatasinya *minta tips hehe.

    • amin,makasih Mba Nella!! wah kita beda 3 hari saja..happy anniversary jugaa mba ..best wishes for you too!
      wahh jangan ditanyaa mba pastinyalah tiap pernikahan bakalan sering itu apalagi kalau aku lagi PMS ahahahaha bubar jalan semuanya. kalau aku lagi kesel aku minta dibiarinin dulu gak bisa langsung straight forward numpahin unek2 ke Chicco baru deh kalau udah agak tenang kita ngobrol baik2. cuma kita ada rule gak boleh bawa2 masalah kalau udah ganti hari istilah sebelum tidur diusahakan semua kekeselan kita or pasangan udah harus selesei. jadi besok udah kelar..gak boleh dipendam lama2..bisa gawat! hihihi .

  3. Pingback: Ketika Chicco Datang ke Lampung | NisadanChicco

Comments are closed.