Our Current Playlist Songs

nisa023Photo by Irene Iskandar

These day music as a part of our daily life. we never miss them. Do you agree? what songs or music do you like listening often? why?  and below, we would like to share our current playlist songs.

Nisa :

  1. Blurry                           –  Puddle of Mudd
  2. All of my Love             – Led Zeppelin
  3. High & Dry                  – Radiohead
  4. Cayman Island            – Kings Of Convenience
  5. You’re all I have          – Snow Patrol
  6. You and Me                 – The Wannadies
  7. Far Away                      – Nickleback
  8. Champagne Supernova  – Oasis
  9. The Breach                   –  Dustin Tebbutt
  10. Young and Beautiful   – Lana Del ray

 

Chicco :

  1. The Night                       – Avicii
  2. Are you with me            – Lost Frequencies
  3. Five more hours            – Deorro feat Chris Brown
  4. Faded                               – Zhu
  5. Freak                                – Timmy Trumpet feat Savage
  6. Cool                                  – Alesso feat English
  7. Body Talk                        – Dimitri Vegas, Moguai, Like Mike
  8. Beautiful Now                – Zedd feat Jon Bellion
  9. Selfie                                – The Chainsmokers
  10. Raise the roof                 – Hampenberg & Alexander Brown

 

Can you see the difference between our music ? yeah I’m the old school one   compare with him.. party boy! hah !!  Although ,sometimes I do enjoy listening his playlist. We listen to music in our living room , our computer, phone or kitchen..but most often we do listening music when we busy doing our thing.

and we dance, just like that !!! We love rhythm and movement and find relaxing freedom in music and dance. but mostly we do silly dance just for ourself ^^

 

 

23 thoughts on “Our Current Playlist Songs

  1. Sensasi saat mendengarkan musik itu memang tidak bisa dikatakan :halah. Kadang satu lagu bisa diulang berulang-ulang terus yang sampai berpikir, “Doh ini kok lagu bagus banget ya?” :haha. Tapi saya kurang kenal dengan playlist yang ada di atas Mbak :huhu, memang saya ini kurang update orangnya :hihi.

  2. Nis, aku kok ga ada yang tau lagu2nya Chicco hahaha. Dan lagumu aku banyak yang tau, karena aku penyuka Oasis, Radiohead, Led Zeppelin.

  3. Hahaha. Iya Nis. Pas gw perhatiin lagunya Chicco party boy banget. Asik emang ngedengerin lagu-lagu gitu. Gw juga kalo lagi bete nyetir nyalain AccuRadio gw carinya lagu party. Hihihi.

    • Ahahahah he used to be a party boy, Dan! Kebawa ampe sekarang jadinya.. Tapi emang iya si kalau lagi nyetir or suntuk butuh mood booster lagu2 diplaylist chicco emang asik yaa .

Comments are closed.