Thank You, Friends !!!

IMG_6045

I really cant say thank you  enough  for the kind comments and support for last post as I’ve shared about my feeling! still motivate myself  to be  more grateful with everything in my life  and rip this flat mood away !!

I appreciate you more than you know. Sorry that I couldn’t reply each of the comments, due to the limited time .(  Stuck in a daily routine is killing me, softly. Really !! ...ohh you have no Idea  !!!  and yess…new activities which is taking bazyl to and from school.  I will share about it soon !! *fingerscrossed*

Thank you again! and thanks for reading…until then !!

 

Ps : took a walk home from Bazyl’s first field trip yesterday and I snapped this pretty yellow flower.I know this photo not related with my “thank you” posting but who cares… ;p

Advertisements

23 thoughts on “Thank You, Friends !!!

  1. Hai Nis, baru baca lagi postingan… Hugs semoga udah ngerasa lebih baik ya…
    Kadang emang kalo lagi bad day keseeel banget dan rasanya semua beruntun, gak kelar kelar tapi percaya deh kalo marah marah pun bukan berarti gak bersyukur, cuma lagi bad day aja…
    Take a deep breath hugs hugs

      • Ahahaha gue emang kemaren kemaren ga bisa buka blog gara2 inet di kantor yagitu deh koneksi nya, lewat HP pun sama. Nasib banget sekarang fakir internet 😆
        Sekarang lumayan lah udah bisa BW2, kayaknya kalo lewat feeds e-mail kan bisa baca tapi ga bisa komen 🙂
        Hahahaha I wish you Goodluck Nis, emang gak gampang ya. Ada kalanya pengen teriak parah tapi hangin there, pasti nanti ada waktunya kita bisa happy2 lagi. Everything will be alright dear :)…ya kayak gue nih yang akhirnya bisa ngerayu IT buat bukain WP hahahaha 😆

  2. Actually you have big motivation to always cheer up in your self Mbak Nisa… dan postinganmu bikin tangan gatel pengen komen hehehe…. Mangat… ^_^

    • yeahhh right…dah males aku liat dapur maakkk ahahaha, aku lagi minta dibeliin FP maakk biar buat bakso sendiri. kemaren diresto indo sini baksonya gaenak n mahall

Comments are closed.