Celoteh Bazyl

IMG_0073

Lagi sarapan tetiba Bazyl bilang, ” papa i want to go to China please..” // what for //  buy toys ”

 

Pas baca doa sebelum tidur ” bismillahirohmannirohim , ya Allah Bazyl bobo dulu. alhamdulillah. amin . Ya Allah , I love myself ”

 

Seperti biasa pulang kantor Chicco dan Bazyl berpelukan ” papa are you working so hard today? // yess bazyl papa working so hard biar bisa beli toys and susu Bazyl // good job papa ” trus bapaknya di cium . LOL

 

Gue tuh suka jailin bazyl karena gemes kadang gue unyel2 kepalanya or cubit pipinya trus tetiba kemarin dia protes  ” mamaaaa dont do that !! i dont like it // why? mama kan gemes // no, tangan is for sayang ,you know! // ok // say sorry mama // iya sorry ya boy // thanks ”

 

lain waktu pas gue cubit2 n cium2 bazyl ” mamaaa stop it , jangan gemes sama Bazyl. kamu gemes sama papa aja ”  yah nak masa gemes mama ke papa mu sik dah lewat -_____-

 

Beberapa waktu lalu gue sempat kaget and reflek teriak kesakitan pas Banana gerak heboh diperut dan Bazyl langsung nyamperin ” mamaaaa are you ok?? // I’m fine Bazyl , I think your lil brother is having fun in my tummy // hey banana dont do that, you hurt my mama ”

 

Bazyl tolong pijetin mama dong // ask papa , am busy *serius nonton paw patrol*

 

Bazyl ayo bobo besok kan ke sekolah // 10 more minutes okay… // 5 minutes // no I dont like bobo i want to sleep

 

“Mama why your tummy so big? I’m so scare.. lets call the doctor and go to the hospital ”

 

“Mama i want to be fire // hah? fire // yeah i want to be fire, wear red jacket and hat on  // oohh you mean firefighter ya nak // yaa fire and  i will be so cool // oke boy ”

 

More celoteh Bazyl  Here , Here , Here , Here , Here and Here

 

 

 

 

 

 

22 thoughts on “Celoteh Bazyl

  1. Wahhh Banana baby boy ya nis? Asekkkk mamanya princess ndiri donk ya. Bazyl!!! I love myself…ya ampun nakkkk..speechless deh tante Jo😁

Comments are closed.