Kangen

FatherandSon

*facetime*

Hi Bazyl..how are you , sayangnya papa?

am fine *ngelengos dari layar Ipad*

wacha doing, boy?

nothing *sembari main2 game di hp gue*

…..hening……..

Bazyl..Bazyl..say something dong ke papa

come home papa..come home, I yo you ( I love you )

*chicco terdiem lama*

Iya bentar lagi Bazyl ketemu sama papa ya nak..I love you too

—————————————————————————————————————

isi facetime malam minggu kemaren, setelah Chicco ngomong kalimat terakhir tsb dia langsung buru2 matiin ft nya..gue tau pasti dia lagi nahan sedih denger Bazyl ngomong gitu. Gue pun kaget tetiba bazyl bilang come home (tenggorokan gue langsung sakit pengen nangis) kaget juga kok Bazyl  bisa straight forward ngungkapin emosinya seperti itu.

ini anak pasti dah nahan rindu setengah mati sama bapaknya.. Bazyl kemaren juga lagi gaenak badan sempet panas tapi besoknya dah gapapa. eyang2nya pada bilang kalau dia cuma kangen papanya.  sedih deh sembari ngetik ini kalau inget mimiknya Bazyl yang gak semangat gitu trus bilang “come home papa” yaahh nak….mama juga kangen sama papa….

So, I think I’ll give him the much needed attention he needs.

 

KANAHAYA

kanayaclothing3Salah satu hal yang gak luput dari pikiran gue menjelang lebaran nanti adalah mempersiapkan outfit Chicco dan Bazyl.  Brand lokal KANAHAYA dikhususkan untuk Father & Son mengeluarkan  koleksi edisi ramadhan dengan model yang simple tapi tetap bisa gaya dengan bahan yang berkualitas, sehingga tetap nyaman dipakai.

kanayaclothing2-side1

kanayaclothing5-side2Ohya sekilas mengenai Kanahaya ini diciptakan oleh 3 anak muda indonesia super kreatif . Nama Kanahaya inipun merupakan ejaan terbalik dari Ayahanak .Mereka memang khusus mendesign clothing line untuk ayah dan anak saja. koleksi mereka terdiri dari boys shirt , men shirt dan juga Match set dengan gaya yang casual dan tentunya up to date.Koleksi casual lain nya bisa cek di website mereka.duh lucu semua koleksi mereka..buruan cek ke web mereka ya 🙂

kanayaclothing8kanayaclothing4kanayaclothing9Senang deh dengan koleksi ramadhan dari kanahaya ini penyelamat banget buat acara ramadhan dan lebaran nanti.Kita Bangga bisa support brand lokal seperti ini . Kanahaya akan membuka pop up store mereka di HYPE festival , PIK tanggal 3-5 Juli mulai pukul 10-10pm .pas banget kan pas weekend ngabuburit di PIK sembari lihat koleksi keren  dari Kanahaya. Gimana dengan kalian sudah persiapkan baju lebaran buat si kecil dan si papa? 😉 Thanks Kanahaya for having us  !!

PS : Instagram Kanahaya : @kanahayacloth.

 

Brunch, Visiting Birkenhead Point and Other Place

batch_IMG_2575Colorful Cronut

A week ago before heading to Birkenhead point we kicked off our brunch in waterloo, our excuse was to try the Devon On Danks cafe (after we read the review and photos on food blogger pages) We really looking to try their famous all day breakfast menu and dessert. Naked bruschetta for me and Bazyl  and brioche french toast for chicco. but turn out Bazyl was more into Chicco’s food. he definitely loves ice cream for brunch i guess ;p . and we didn’t forget to try their coffee too.

batch_IMG_2566

batch_IMG_2562

batch_IMG_2558lemme tell you that the food was amazing. even though i wish the bruschetta was nasi uduk it will fit more properly in my tummy ;p . actually I’m not a coffee drinker but my latte was excellent! chicco order 2 cups of coffee. and lastly we ordered a cronut. the rasberry cream cronut. ohh heaven the cronut we got!! Bazyl almost took everything except the cream. because he hate it.

batch_IMG_2570batch_IMG_2573We took the Milo Doughnut and Matcha Cronut for to go. such a color!! nom nom nom 🙂

After we finished our brunch we head to Birkenhead Point, its one of  the largest factory outlet in NSW. the location is in Drummoyne suburb. on the day we came, all the stores were on sale!! lucky for us 🙂

batch_IMG_2589

batch_IMG_2599Birkenhead Point

batch_IMG_2601 batch_IMG_2603So who loves Rubi shoes?? well they were on sale and some of their product drop to only $2 !!! amazing sale right?? too bad they dont have my size , yeah right!! -__- and speaking about converse shoes for baby! look at that.. isnt it cute?? definitely will buy  the pink one if i get a baby girl in the future 🙂

batch_IMG_2606During the shopping time, suddenly Bazyl asked banana bread for snack time, well there you go kid, we stopped by to one of the coffee shop bought him the request and about 10 minute later the banana was gone into bazyl’s tummy ^^

batch_IMG_2602The view from the coffeeshop of Birkenhead Point

later that day, after we finished strolling around the Outlet, we decided to spend the afternoon in the Dunlop reserve park. The location is in the back of the birkenhead point building. and the view was beautiful facing the birkenhead marina.

batch_IMG_2608batch_IMG_2670Bazyl was so happy running around the park and rolling through the green grass with Chicco. he said ” oling oling papa (baca : rolling rolling papa) 🙂

so thats it for the story, anyway can you believe new years eve is just a few more days??!!

Father and Son moment :)

Theres nothing more beautiful than to see the relationship between Chicco to Bazyl. father and son moment. IMG_0569_Fotor_Fotor

IMG_0574_FotorI love how they communicate in a unique way. I love to see them laugh together. I love when they have something common to share such as in the morning when their having breakfast together will share their nutella bread and eat with same style. funny yet adorable. I love how they sleep together and yeah this mama have to move to other bed. I love when they try to sing and dancing in a goofy way. I love when they smile each other, its like a boys code that sometimes i dont understand. I love how they like to hug each other when every time Chicco come home, its like they havent met for long time. I love how Chicco call “Bazyl” and Bazyl will yell “Papa” and run to him. those moments completely melt my heart and actually theres more moment that I love. but most of all I love them very very very MUCH !! 🙂

Ps: This picture taken a few days ago when we spend the afternoon in Heffron park.