A little Video/Film from our Sunday in the city…

Lagu : Chrisye – Cintaku

Video diatas hasil dari jalan2 di hari minggu kemarin. Gak banyak yang kita lakuin (karena Bazyl lagi kurang enak badan. tapi demi nyenengin moodnya ini bocah, kita ajak seperti biasa buat jalan2 naik kereta,bus, dan tram )

Makan our favorite burger,  Mary’s burger!!!  tapi sengaja pilih yang di area cbd jadi bisa makan di Hyde Park. biar Bazyl bisa lari kejer2 burung ;p Ohya kalau ke Sydney wajib cobain Mary’s burger ini deh. karena emang enak banget. sumpah !! yang paling jadi favorit itu menu Chicken Burgernya. duhh rasanya tuh great great great burger banget..aahh nothing more needs to say about this burger and the shake (iya choco shake mint nya juara!!! ) walau divideo penampakan biasa aja ya hehehe.Duh bayanginya aja jadi pengen lagi (padahal baru buat bakso  1kg dirumah ahahah iya buat persediaan kedepan ;p ) Nah aslinya si Mary’s ini ada di daerah Newtown. pernah sekilas gue ceritain Newtown dan nyobain tempat brunch enak juga di SINI.

Alamat Mary’s Burger yang di Newtown : 6 Mary Street, Newtown // Alamat Mary’s Burger CBD Sydney : 154 Castlereagh Street, Sydney

Sayang mereka gak ada websitenya, kalau gue si mending pilih makan yang di CBD walau gak ada buat tempat makanya tapi kan deket dengan taman. kalau yang di Newtown kurang cocok buat Family karena suasananya jadi satu dengan Bar dan musiknya bising.

Yaudah tanpa banyak more blablabla..just enjoy the video aja ya.lagi seneng buat video daripada foto2 hehehe. Seperti biasa editnya cuma pakai Imovie karena emang itu yang paling mudah dan gampang gue akses  via Icloud langsung nyambung ke file (import) Imovie dan sebaliknya (gaptek soale kalau pake yang lain)

 

 

Advertisements

Taylor Got Me .. always!! ;)

I love Taylor Swift , even if I’m too old to listen all her songs and heart her style. who cares? ;p

The first time she got me is when i heard one of her song from the Fearless album (2008) “Love Story” when I heard the lyrics I was like “woow this girl is amazing.”

Since then I always listen to all her song from her albums  (Fearless, Speak Now, Red) till the latest one “1989” with her first single “Shake It Off”, kinda more pop I guess but I dont care. I guess she kinda made some progress or change of her music genre. The thing that I kinda love about her song is that the lyrics is catchy and very easy listening. When the “shake it off” was released, I always sang to that song and followed by my little mister who always love the “shake shake shake it off ” part ahahahaha

and here, I will share a few of her songs that always always be my favorite one.

“You are the best thing that’s ever been mine”

“Don’t you worry your pretty little mind
People throw rocks at things that shine
And life makes love look hard
The stakes are high, the water’s rough
But this love is ours”

“Loving him was red”

“its a new soundtrack
I could dance to this beat, beat. welcome to New York”

and actually there is one more song from her latest album, called ” Style” but too bad the song wasnt in You Tube yet.  I dont know about you but I’m feeling 22 !! uyeaaahhh ;p so who loves Tayswift?? angkat tangan nya!! 😉

Better Days will Come :)

 

Oh I love Tahiti 80.one of their songs that i still listen to up until now!! its  a great song to wake up to and also have it in my sony playlist so i can listen to it while i do my morning powerwalk/run . suka senyum2 sendiri gitu jadi semangat. coba dengerin deh 🙂

“No, you can’t always win, I guess you’d rather just wait. Better days will come”

 

 

My current favorite song

I love Paramore! everytime i hear this song can bring some enormous smile. such a spirit! I could play it over and over again. The lyrics are pretty much everything to me, especially in this part…

And that’s the hope I have, the only thing I know that’s keeping me alive, Gotta let it happen “

:’)

 

Currently my favorite song(s)

holla kali ini mau share lagu2 yang jadi favorit gue (saat ini) campur si mulai dari hits lama sampai today hits.

  1. The bird and the bee – I cant go for that ( ini versi cover  dari Hall and Oats )
  2. Poolside – Do you believe
  3. Klingande – Jubel
  4. Seinabo  Sey – Younger
  5. The XX – Intro
  6. Nick Jonas – Jealous
  7. Ariana Grande – Honeymoon Avenue
  8. Taylor Swift – Shake it off
  9. Michelle Branch – Loud Music
  10. Vance Joy – Riptide
  11. Pitbull feat John ryan – Fireball
  12. J-lo – First love
  13. JJ Heller – Boat song

yang seharian gue dengerin dan diulang terus adalah lagunya si Cobra Starship feat Icona Pop – Never been in love.  suka banget sama beat dan liriknya. actually ini lagu  cocok  buat yang lagi kasmaran gitu deh. but I really like it.although  i miss the old version of Cobra starship. penasaran?? gue kasih link you tubenya yaaa 😉

 

“but when you come around, its kind of amazing. my heads goes to the clouds

hey its fire and magic,but when you go away . its like the titanic.I’m split up into pieces in the atlantic”

nah lagu2 diatas itu yang jadi peneman gue sehari2 kalau lagi masak di dapur ataupun mandi ataupun mau tidur or kaya sekarang ini ngeblog 🙂 yukkk gantian share lagu favorit teman2 apaan? jadi biar saling tau

My current favorite songs

lagi suka sama lagu2 dibawah ini..enak buat peneman jalan kaki,dibus, dorong2 stroller, ngangkut grocery, masak,  blogging (still kutak-ik setting) and me time!!

When your words mean nothing, I go la la la
I’m turning up the volume when you speak

I feel we’re close enough
I wanna lock in your love

gotta fly, gotta see, got to be

TFIOS Soundtrack

 

Ingrid Michaelson   –   Girls Chase Boys

Drake    –    Hold on, we’re going home

Magic   – Rude

Calvin Harris   – Summer

Paramore   – Aint it fun

Kongos    –   Come with me now

Katy Perry   –   Birthday

 

mmhh sebenrnya masih banyak lagi. tapi capek ngetiknya. eniwei…whats your current favorite song?? tell me tell me 🙂

 

 

Song of the day

this song keeping company me today. that i always playback… check it out !

 

 

Nobody knows it but you’ve got a secret smile,and you use it only for me So use it and prove it.Remove this whirling sadness
I’m losing, I’m bluesing but you can save me from madness